fredag 13 april 2012

Ny delägare

Idag kom brevet om att jag, Emelita Persson är delägare i Pysslas Kennel. Sven- Åke fick då gå ur för att ge mig sin plats. Agneta och Sven-Åke är min farmor och farfar och det är jag som har startat upp och skött denna blogg åt dem sedan cirka ett år tillbaka. Och denna blogg använder vi som hemsida, vilket vi tycker har fungerat väldigt bra. Ni får gärna sprida denna blogg, så fler läser! :)

Så vem är nu jag, Emelita?
"Jag är född i januari 1991, och tackvare min farfar och pappa har jag jagat och varit i skogen sedans barnsben. Jag är uppvuxen med hundar, då både mormor & morfar och farmor & farfar har haft hund under hela min upp växt. Farmor och farfar har stått för jakthundarna och då i detta fallet taxar. Mormor och morfar har haft en sällskaps labbe, en blandras(såg ut som en svart schäfer) och nu sist hade de en schäfer. Så som sagt hundar har det alltid funnits. 
Mitt första vapen fick jag av farfar när jag var ca 14-15 år, höll på med jägarexamen i alla fall. Pappa fick då stå för licensen och följa med på skjutningarna. Och min första och för tillfället ända hund fick jag också av farmor och farfar, en strävhårig taxtik som fyller 6 år i år. Då vi inte haft de bästa förutsättningarna de senaste åren då det har varit för mycket snö lagom till att jaktproven skulle göras, men efter många om och men blev hon champion nu i januari, och parad strax därefter, men tyvärr blev det inga valpar. Därför hoppas vi nu på nästa löpning.
Jag gick mina tre år på gymnasiet på ForshagaAkademin med inriktning jakt och viltvård, och det är något jag aldrig kommer ångra. Det var tre helt otroliga år! 
Jag sitter även med i Skaraborgs taxklubbs styrelse. Så ja, vad mer ska jag säga? Är det några frågor, släng iväg en kommentar så svarar jag."

Detta är en bild med mitt första vilt, dock inte skjutit för Elsa,
men hon ville vara med på bild. :) // Pysslas Kennel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar